Bouwtekening laten maken

Online je Bouwtekening laten maken

Wilt u graag een dakkapel, een dakterras of een overkapping hebben? Dan is het in veel gevallen noodzakelijk om hier een vergunning voor aan te vragen. Dit kunt u bij uw gemeente doen, waarbij u wel de nodige zaken aan moet leveren. Eén van de zaken die u aan moet leveren, is een bouwtekening.

Op de bouwtekening ziet de gemeente direct wat uw plannen zijn. Op de bouwtekening staat namelijk het complete ontwerp, maar ook de afmetingen. Onder meer op basis van de afmetingen wordt er wel of geen vergunning verleend.

Een goede bouwtekening is dan ook van essentieel belang. Maar, hoe kunt u aan zo’n bouwtekening? U kunt deze bouwtekening laten maken door de specialisten van debouwtekeningen.nl. Onze specialisten doen niks anders bouwtekeningen maken, waardoor we alle benodigde kennis in huis hebben.

 

Wat voor bouwtekeningen kunnen wij maken?

Bij ons kunt u voor allerlei soorten bouwtekeningen aankloppen:

  • Bouwtekening overkapping. Als u een overkapping in uw tuin wilt hebben, maken wij op basis van uw wensen een prachtig ontwerp.
  • Bouwtekening muurdoorbraak. Wilt u één van de draagmuren verwijderen? Dan moet u hier verplicht een vergunning voor aanvragen. Wij maken de juiste bouwtekeningen om de vergunningsaanvraag succesvol te laten verlopen.
  • Bouwtekening dakkapel. Het plaatsen van een dakkapel kan in sommige gevallen vergunningsvrij, maar lang niet in alle gevallen. Wij maken graag een perfecte bouwtekening voor uw nieuwe dakkapel.
  • Bouwtekening dakterras. Het aanleggen van een dakterras kan niet geschieden zonder vergunning. Wij maken voor u een correcte bouwtekening, waarmee u direct een vergunning bij uw gemeente aan kunt vragen.
  • Bouwtekening kozijnwijziging. Wilt u een grootschalige verbouwing doorvoeren? Als u hierbij de kozijnen aan de straatkant wilt wijzigen, heeft u hier een vergunning voor nodig. wij maken graag voor u een passende bouwtekening.

Hoe werkt het laten maken van een bouwtekening?

Een bouwtekening laten maken door debouwtekeningen.nl is voor u een fluitje van een cent. Ten eerste is het zaak dat u uw gegevens bij ons achterlaat. Wij vragen u daarbij om alvast zoveel mogelijk informatie te delen, zodat wij weten wat we kunnen verwachten.

Vervolgens kunnen wij een vrijblijvend adviesgesprek met u inplannen. Tijdens dit gesprek vertellen wij u graag wat we doen en wat hier het belang van is. Tijdens dit gesprek kunt u ook alvast uw wensen met onze specialist delen.

Nadien is het zaak om nog meer aanvullende gegevens in te vullen. Deze gegevens hebben wij nodig voor het maken van de bouwtekening. De bouwtekening krijgt u vervolgens binnen 2 weken aangeleverd.

Bouwtekening laten maken; direct aan de slag

Met de bouwtekening(en) die wij maken, kunt u direct een vergunningsaanvraag bij de gemeente indienen. Aangezien onze bouwtekeningen aan alle eisen voldoen, kan de gemeente uw aanvraag direct in behandeling nemen. Het aanvraagproces verloopt hierdoor vlekkeloos.

Bijkomend voordeel: u hoeft niet zelf met pen en papier aan de slag. Wilt u ook een bouwtekening laten maken? Vul direct ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Gegevens achterlaten

U laat uw gegevens voor ons achter

Vrijblijvend adviesgesprek

Op de gekozen datum/tijdstip

h

Gegevens aanvullen

U geeft aanvullende gegevens

Bouwtekening in 2 weken

U ontvangt de bouwtekening

Zij gingen U voor

Meer dan 500 bouwtekeningen en aanvragen gerealiseerd en met trots kunnen wij zeggen dat iedereen tevreden is met onze aanpak.

Timothy van Roon
2022-08-22

Laat uw gegevens achter voor
Vrijblijvend advies!

Wij nemen vrijblijvend contact met u op om u te adviseren over de aanvraag, mocht u geinteresseerd zijn dan vragen wij u om aanvullende gegevens om een bouwtekening te realiseren en de aanvraag van de vergunning in gang te zetten.