Bouwtekening laten maken

Een bouwtekening laten maken

Gaat u verbouwen en wilt u nieuwe kozijnen, een muurdoorbraak, een dakkapel, dakterras of een overkapping maken?

Dan is het in veel gevallen noodzakelijk om hier een vergunning voor aan te vragen. Dit kunt u bij uw gemeente doen, door een aantal documenten aan te leveren. Eén van deze documenten, is een bouwtekening.

Op de bouwtekening ziet de gemeente direct wat uw plannen zijn. Op de bouwtekening staan de bestaande en nieuwe situatie met de gewenste kleuren, materialen en afmetingen.

Een goede bouwtekening is van essentieel belang voor een vlotte doorloop. Met de ervaring van 500+ aanvragen kunnen wij deze bouwtekeningen voor u maken.

Wat voor bouwtekeningen kunnen wij maken?

Bij ons kunt u voor allerlei soorten bouwtekeningen aankloppen:

  • Bouwtekening overkapping. Als u een overkapping in uw tuin wilt hebben en hier een vergunning voor nodig heeft
  • Bouwtekening muurdoorbraak. Wilt u één van de draagmuren verwijderen? Dan bent u verplicht hier een vergunning voor aan te vragen. Wij maken de juiste bouwtekeningen om de vergunningsaanvraag succesvol te laten verlopen.
  • Bouwtekening dakkapel. Het plaatsen van een dakkapel kan in sommige gevallen vergunningsvrij, maar lang niet in alle gevallen. Wij maken de bouwtekening voor uw nieuwe dakkapel.
  • Bouwtekening dakterras. Het aanleggen van een dakterras mag niet zonder vergunning. Wij maken voor u een correcte bouwtekening, waarmee u direct een vergunning bij uw gemeente aan kunt vragen.
  • Bouwtekening kozijnwijziging. Wilt u de kozijnen aan de voorkant of een openbare ruimte wijzigen, heeft u hier een vergunning voor nodig. Wij maken een passende bouwtekening.

Hoe werkt het laten maken van een bouwtekening?

Een bouwtekening laten maken door debouwtekeningen.nl is voor u een fluitje van een cent. Ten eerste is het zaak dat u uw gegevens bij ons achterlaat. Wij vragen u daarbij om alvast zoveel mogelijk informatie te delen, zodat wij weten wat we kunnen verwachten.

Vervolgens kunnen wij een vrijblijvend adviesgesprek met u inplannen. Tijdens dit gesprek vertellen wij u wat we doen en wat hier het belang van is. Tijdens dit gesprek kunt u ook alvast uw wensen met ons delen.

Indien nodig zullen wij vragen om aanvullende gegevens zoals archieftekeningen of merk en type van bijvoorbeeld een nieuw kozijn. Deze gegevens hebben wij nodig voor het maken van de bouwtekening. De bouwtekening krijgt u vervolgens binnen de afgesproken tijd aangeleverd.

Bouwtekening laten maken; direct aan de slag

Met de bouwtekening(en) die wij maken, kunt u direct een vergunning bij de gemeente aanvragen. Aangezien onze bouwtekeningen alle benodigde informatie bevatten, kan de gemeente uw aanvraag direct in behandeling nemen. Het aanvraagproces verloopt hierdoor vlekkeloos.

Wilt u ook een bouwtekening laten maken? Vul direct ons contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op.

Vrijblijvend advies

Programma van eisen

Weet waar een vergunning voor nodig is.

h

Offerte

Offerte op maat

Bouwtekening

Volledig en binnen de afgesproken termijn

Laat hier uw gegevens achter voor vrijblijvend advies

$

Tevreden klanten vinden wij erg belangrijk

Met een realisatie van meer dan 500 bouwtekeningen en aanvragen kunnen wij zeggen dat iedereen tevreden is met onze aanpak

* Wij nemen vrijblijvend contact met u op om u te adviseren over de aanvraag, mocht u geinteresseerd zijn dan vragen wij u om aanvullende gegevens om een bouwtekening te realiseren en de aanvraag van de vergunning in gang te zetten.