Bouwtekening Dakkapel

tekeninBouwtekening dakkapel online aanvragen

Een dakkapel is een geweldige aanwinst voor elk huis. U laat uw huis namelijk groter ogen met een dakkapel, terwijl uw huis daadwerkelijk ook ruimer wordt. Dat uw huis groter oogt, komt onder meer door de extra lichtinval. De extra lichtinval is op zijn beurt ook nog goed voor het woongenot en voor uw gemoedstoestand.

Voordat u van deze voordelen kunt genieten, moet u wel een geschikte dakkapel ontwerpen. Hiervoor kunt u zelf pen en papier pakken, maar u kunt ook onze specialisten aan het werk zetten. Onze specialisten ontwerpen graag de perfecte bouwtekening voor uw nieuwe dakkapel.

Heeft u voor een dakkapel een vergunning nodig?

Of u voor uw dakkapel een vergunning nodig heeft, hangt af van de plaatsing. Indien u voor een plaatsing aan de kant van de straat kiest, moet u sowieso een vergunning aanvragen. Bij het indienen van deze vergunning moet u een bouwtekening aanleveren, inclusief afmetingen en dergelijke.

Vervolgens is het een kwestie van wachten, wachten en nog eens wachten. Volgens de zogeheten reguliere procedure heeft een gemeente maximaal 8 weken de tijd om uw aanvraag in behandeling te nemen. Heeft de gemeente meer informatie van u nodig? Dan dient u deze informatie te verstrekken, waarna de periode van 8 weken weer van voor af aan begint. Het is daarom onwijs belangrijk dat het aanvragen van de vergunning direct goed gaat.

Bouwtekening dakkapel laten maken

Wilt u graag een dakkapel op uw woning laten plaatsen? U moet eerst goed nagaan of u hier een vergunning voor nodig heeft, terwijl u ook alvast over het gewenste ontwerp na moet denken.

Voor het maken van de perfecte bouwtekening kunt u bij ons aankloppen. Wij horen graag uw wensen aan en verwerken uw wensen in een perfecte bouwtekening. Hierbij houden wij uiteraard rekening met bijvoorbeeld uw woning, uw budget en de eventuele aanvraag van een vergunning.

Bij het maken van deze bouwtekening houden wij ook rekening met de bouwkundige eisen. Een dakkapel moet uiteraard fraai zijn, maar ook veilig en hoogwaardig zijn. Onze specialisten weten gelukkig als geen ander hoe zij een veilige dakkapel kunnen ontwerpen.

Bouwtekeling dakkapel online laten maken

Onze bouwtekening sturen wij vervolgens naar u op. U kunt eventuele wijzigingen doorgeven, waarna wij de bouwtekening definitief maken. Deze bouwtekening kunt u vervolgens naar uw gemeente opsturen. Grote kans dat de vergunning snel gegeven wordt, aangezien de bouwtekening aan alle eisen voldoet.

De bouwtekening komt overigens in een volgend stadium ook nog van pas: bij het ontwerpen van de dakkapel en/of bij het plaatsen van de dakkapel. Met een goede bouwtekening weet de aannemer precies wat er moet gebeuren.

Dakkapel tekening aanvragen

Met een goede bouwtekening van uw toekomstige dakkapel maakt u het gehele traject een stuk eenvoudiger. Neem daarom direct contact met ons op en deel uw wensen met ons. Onze specialisten leveren vervolgens binnen 2 weken de perfecte bouwtekening aan. Neem gerust contact met ons op voor meer advies of als u vragen heeft!

Gegevens achterlaten

U laat uw gegevens voor ons achter

Vrijblijvend adviesgesprek

Op de gekozen datum/tijdstip

h

Gegevens aanvullen

U geeft aanvullende gegevens

Bouwtekening in 2 weken

U ontvangt de bouwtekening

Zij gingen U voor

Meer dan 500 bouwtekeningen en aanvragen gerealiseerd en met trots kunnen wij zeggen dat iedereen tevreden is met onze aanpak.

Timothy van Roon
2022-08-22

Laat uw gegevens achter voor
Vrijblijvend advies!

Wij nemen vrijblijvend contact met u op om u te adviseren over de aanvraag, mocht u geinteresseerd zijn dan vragen wij u om aanvullende gegevens om een bouwtekening te realiseren en de aanvraag van de vergunning in gang te zetten.