Bouwtekening Dakterras

Bouwtekening Dakterras

Een dakterras is een heerlijke plek om veel tijd door te brengen. Voordat u van uw dakterras kunt genieten, moet u eerst een vergunning bij de gemeente aanvragen. Voor het aanvragen van deze vergunning heeft u een constructieve bouwtekening nodig; deze bouwtekening kunt u direct bij ons aanvragen.

De constructieve bouwtekening is benodigd om aan te tonen dat het dakterras veilig gebouwd kan worden. Uit de tekening moet onder meer blijken dat het dak sterk genoeg is om een terras te dragen. Daarnaast moet uit de bouwtekening blijken dat de hekken, rondom het dakterras, veilig genoeg zijn.

Vrijblijvend advies

Als u een dakterras wilt laten bouwen, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek, horen uw wensen aan en gaan met de bouwtekening(en) aan de slag. Voor het maken van de bouwtekening(en) hebben wij slechts 2 weken nodig; u kunt dus snel de vergunning voor uw nieuwe dakterras bij de gemeente aanvragen.

Heeft u nog vragen over het aan laten leggen van een dakterras? Ook dan staan wij graag voor u klaar!

 

 

Gegevens achterlaten

U laat uw gegevens voor ons achter

Vrijblijvend adviesgesprek

Op de gekozen datum/tijdstip

h

Gegevens aanvullen

U geeft aanvullende gegevens

Bouwtekening in 2 weken

U ontvangt de bouwtekening

Mag ik een dakterras bouwen zonder vergunning? Hoe lang duurt het om een bouwvergunning te krijgen? Deze en meer vragen beantwoorden we graag.

Zij gingen U voor

Meer dan 500 bouwtekeningen en aanvragen gerealiseerd en met trots kunnen wij zeggen dat iedereen tevreden is met onze aanpak.

Timothy van Roon
2022-08-22

Laat uw gegevens achter voor
Vrijblijvend advies!

Wij nemen vrijblijvend contact met u op om u te adviseren over de aanvraag, mocht u geinteresseerd zijn dan vragen wij u om aanvullende gegevens om een bouwtekening te realiseren en de aanvraag van de vergunning in gang te zetten.