Bouwtekening Kozijnwijziging

Bouwtekening Kozijnwijziging

Heeft u de wens om de kozijnen van uw woning aan te passen? Indien deze kozijnen zich aan de kant van de openbare ruimte bevinden, heeft u hier een vergunning voor nodig. Dit wordt ook wel aangeduid als ‘kozijnen die zich aan de straatkant’ bevinden.

Wilt u bijvoorbeeld uw houten kozijnen vervangen door kunststof kozijnen? Hier zijn meerdere goede redenen voor te verzinnen, maar het is zaak om hier tijdig een vergunning voor aan te vragen. Dit is niet alleen het geval als u uw kozijnen van een ander materiaal wilt hebben, maar ook al u voor de te openen delen een andere indeling gebruikt.

Bouwtekening online aanvragen

Voor dergelijke wijzingen heeft u een bouwtekening nodig. Een bouwtekening waaruit blijkt dat aan alle eisen voldoen wordt. Wij zijn op de hoogte van deze eisen en maken graag een complete bouwtekening voor u. Met deze bouwtekening kunt u direct een vergunning aanvragen bij uw gemeente.

Heeft u interesse in onze diensten? Neem contact met ons op en wij plannen snel een vrijblijvend adviesgesprek met u in. Aan de hand van uw situatie en wensen leveren wij vervolgens binnen 2 weken de bouwtekening(en) op.

 

 

Gegevens achterlaten

U laat uw gegevens voor ons achter

Vrijblijvend adviesgesprek

Op de gekozen datum/tijdstip

h

Gegevens aanvullen

U geeft aanvullende gegevens

Bouwtekening in 2 weken

U ontvangt de bouwtekening

Mag ik een kozijn wijzigen zonder vergunning? Hoe lang duurt het om een bouwvergunning te krijgen? Deze en meer vragen beantwoorden we graag.

Zij gingen U voor

Meer dan 500 bouwtekeningen en aanvragen gerealiseerd en met trots kunnen wij zeggen dat iedereen tevreden is met onze aanpak.

Timothy van Roon
2022-08-22

Laat uw gegevens achter voor
Vrijblijvend advies!

Wij nemen vrijblijvend contact met u op om u te adviseren over de aanvraag, mocht u geinteresseerd zijn dan vragen wij u om aanvullende gegevens om een bouwtekening te realiseren en de aanvraag van de vergunning in gang te zetten.