Bouwtekening Muurdoorbraak

Bouwtekening Muurdoorbraak

Bent u niet meer tevreden met de inrichting/indeling van uw woning? Door een muur door te breken, kunt u dit probleem oplossen. Het is echter niet zomaar mogelijk om een draagmuur in uw woning te verwijderen. Hierbij moet naar bouwtechnische zaken gekeken worden, maar u heeft hier ook nog een vergunning voor nodig.

Bouwtekening online aanvragen

Om deze vergunning aan te vragen, moet u bij uw gemeente een bouwtekening aanleveren. Een bouwtekening waaruit blijkt dat de draagmuur zonder problemen verwijderd kan worden. Daarnaast is het in bepaalde gevallen ook nodig om een sloopvergunning bij de gemeente aan te vragen. Wij begeleiden u graag gedurende dit proces.

Voor het maken van de bouwtekening(en) bent u bij ons aan het juiste adres. We plannen graag een vrijblijvend adviesgesprek met u in, waarbij wij graag uw wensen aanhoren. Vervolgens leveren wij binnen 2 weken de benodigde bouwtekeningen aan. Hiermee kunt u direct de vergunning bij uw gemeente aanvragen.

Gegevens achterlaten

U laat uw gegevens voor ons achter

Vrijblijvend adviesgesprek

Op de gekozen datum/tijdstip

h

Gegevens aanvullen

U geeft aanvullende gegevens

Bouwtekening in 2 weken

U ontvangt de bouwtekening

Mag ik een muur doorbreken zonder vergunning? Hoe lang duurt het om een bouwvergunning te krijgen? Deze en meer vragen beantwoorden we graag.

Zij gingen U voor

Meer dan 500 bouwtekeningen en aanvragen gerealiseerd en met trots kunnen wij zeggen dat iedereen tevreden is met onze aanpak.

Timothy van Roon
2022-08-22

Laat uw gegevens achter voor
Vrijblijvend advies!

Wij nemen vrijblijvend contact met u op om u te adviseren over de aanvraag, mocht u geinteresseerd zijn dan vragen wij u om aanvullende gegevens om een bouwtekening te realiseren en de aanvraag van de vergunning in gang te zetten.