Omgevingsvergunning

Omgevingsvergunning 

Een  nieuwe dakkapel, een uitbouw, of het slopen van een deel van de woning. Dit zijn allemaal verbouwingen waar je mogelijk een bouwvergunning voor nodig hebt.

Of deze vergunning daadwerkelijk nodig is kun je online bekijken door het doen van een “vergunningscheck”. Hier vul je in, welke werkzaamheden je wilt uitvoeren en wat de locatie en de afmetingen zijn.

Mocht je een vergunning nodig hebben kunnen wij je helpen. Je hebt de juiste informatie op tekeningen en documentatie nodig die je in moet dienen bij de gemeente. Dit indienen gaat via het omgevingsloket.

Een vergunning aanvragen kost wat tijd. Naast de tijd die wij nodig hebben heeft de gemeente 8 weken de tijd om een uitspraak te doen. Dat wil zeggen; vanaf het moment dat de aanvraag is ingediend gaat de beslistermijn lopen. Wanneer de gemeente bijvoorbeeld extra informatie wenst wordt de termijn opgeschort tot deze is aangeleverd. Daarnaast mag de gemeente de beslistermijn verlengen met 6 extra weken. 

Wanneer de vergunning verleent is ligt het plan nog 6 weken te inzage en kan er bezwaar gemaakt worden. Wordt er binnen deze 6 weken geen bezwaar gemaakt is de vergunning onherroepelijk en mag je officieel van start.

Bouwtekening laten maken

Vrijblijvend advies

Programma van eisen

Weet waar een vergunning voor nodig is.

h

Offerte

Offerte op maat

Bouwtekening

Volledig en binnen de afgesproken termijn

Laat hier uw gegevens achter voor vrijblijvend advies

$

Tevreden klanten vinden wij erg belangrijk

Met een realisatie van meer dan 500 bouwtekeningen en aanvragen kunnen wij zeggen dat iedereen tevreden is met onze aanpak

* Wij nemen vrijblijvend contact met u op om u te adviseren over de aanvraag, mocht u geinteresseerd zijn dan vragen wij u om aanvullende gegevens om een bouwtekening te realiseren en de aanvraag van de vergunning in gang te zetten.