Dakkapel

Omgevingsvergunning Dakkapel

Voor het plaatsen van een dakkapel aan de straatzijde (openbare ruimte) van jouw woning is altijd een vergunning nodig.

Een aanvraag voor een dakkapel verloopt via een zogeheten reguliere procedure. Deze procedure duurt maximaal acht weken. Dat wil zeggen; vanaf het moment dat de aanvraag is ingediend gaat de beslistermijn lopen. Wanneer de gemeente bijvoorbeeld extra informatie wenst wordt de termijn opgeschort tot deze is aangeleverd. Daarnaast mag de gemeente de beslistermijn verlengen met 6 extra weken.

Wanneer de vergunning verleent is ligt het plan 6 weken ter inzage en kunnen omwonende en andere belanghebbende bezwaar maken. Wanneer er binnen deze 6 weken geen bezwaar wordt gemaakt is de vergunning onherroepelijk.

Gegevens achterlaten

U laat uw gegevens voor ons achter

Vrijblijvend adviesgesprek

Op de gekozen datum/tijdstip

h

Gegevens aanvullen

U geeft aanvullende gegevens

Bouwtekening in 2 weken

U ontvangt de bouwtekening

Mag ik een dakkapel plaatsen zonder vergunning? hoe lang duurt het om een bouwvergunning te krijgen? Deze en meer vragen beantwoorden we graag.

Zij gingen U voor

Meer dan 500 bouwtekeningen en aanvragen gerealiseerd en met trots kunnen wij zeggen dat iedereen tevreden is met onze aanpak.

Timothy van Roon
2022-08-22

Laat uw gegevens achter voor
Vrijblijvend advies!

Wij nemen vrijblijvend contact met u op om u te adviseren over de aanvraag, mocht u geinteresseerd zijn dan vragen wij u om aanvullende gegevens om een bouwtekening te realiseren en de aanvraag van de vergunning in gang te zetten.